Dan före sista dagen på deta år

Mitt år blev ett bra år ett vackna upp år från allt med livet jag har funigt mig en ny vän en god vän jag fan mig själv i kropp och själ och hjärta, ja deta året blev ett bra år en då med fasit i handen.. Men det är ej slut en men jag är nöjd med allt en då jag har studerat och gjort små resor och haft det skoj. Det har varigt så mysigt så underbart med mycket kärlek och lycka från mina nära och kära. Tack för att ni hart hjälp mig så mycket deta år ett bra år som gav mig en nyckel till frihet och framtid.

Utan hormoner dör kvinnor i förtid va!!!!!

Hormoner är frågan för mig och har altid varigt nu läser man kvinnor dör i förtid på grund av att dom ej tar några. Nästa år ska jag ta och ringa deta samtal men jag är jag hinner i dag slublar jag över min barnmoska och bara hej blev en så pinsam sak vi pussas nästan tack och lov är deta en man garv men jag kolar in hemsidan det är ej han mera det är en kvinna nu så år 2010 ska jag bestäla en tid så jag får ett längre liv.. Och mera lycka i livet ej masa pms och onda veckor fram över.. Men jag ska bra ringa först..

Näst sista dagen på deta år

Jag har varigt så trötter så slö i går fick jag svar magsjuka så trist deta går ju aldrig över man är aldrig pig men deta ska ej få stopa mig jag ska ta och duha och bli människa nu.. Jag har tur som har en underbar son som har så mycket tålamod med sin kära mor. Jag har då ej årkat vara lekmamma desa dagar som har varigt men jag ska bli bättre lovar.. Mamma älskar dig i morgon är det sista dagen på 2009 och då ska vi glömma alla sjukdommar och bara njuta. Av livet och vara ute så mycket det är möjligt.
DU OCH JAG ALFRED.. Kram

Gott nytt år


Slö

Slö morgon nu ska vi i väg snart i gen 15 minus ute känns inge lokande men maten ska hem. Var på resturangen i går det var så trevligt alla var så mätta och nöjda mamin var ej med litte skönt att lämna henne för ett tag. Men pappa och min kära bror var med och vi andra så klart. Ja ha vi åkte in på stan och köpte en till julklapp till sonen det blev en vagn med fult med matvaror han vill ha till kassan deta blev så skoj att handla för oss alle hoppa.. Idag är det en sån dära slö dag men snart är man nog vacken i gen.. För nya öventyr. Jag börjar planera för torsdag med..

Juletiden blev underbar..

Julen blev så underbar så super mysig en att jag är och var förkyld min sköna familj och släkt är bara så mysiga fantastisk att hina vara med alla på några få dagar det var go mat och fina presenter åh tomten knakade på och lämnade allt hå vilken lycka deta är man har familj och man är en familj det är så super skönt. Jag vill aldrig släpa er.. Kramar till er och underbara familj i år fick jag allt jag ville ha och mera där till..

Spark

Idag är det spark som gäler man kommer ej fram anars och det är kause i buss och biltrafiken man är glad att man ej har någta störe jobbe att utföra nu då dena dag man tar sparken till byn och det är ju bra att man har dena upfining. Man har ju tur en då att man kan vara hemma och ta det lungt en sån hära dag ute lek och spark kommer man endå långt med.. tycker jag då. I morgon ska vi ute på vägarna vi ska träffa stäkt och syskon och äta mat och ge varandra litte julgovår melan varandra. ska bli så skoj och onsdag blir det lila julafton med SONEN OCH HANS PAPPA. Sak blir så skojigt att få fira ex mycket jul i år.. med exstra av allt så mysigt tänka om man hade kunat vara litte anat med min egen familj då jag var litten. pratar med familjer som ej rukade på julen en att familjerna var skild och hade nya familjer så girade man som en enda stor familj så skulle jag vilja fira men det skulle aldrig gå med min mamma alls som ej gilar sonens pappa heller min egen pappa heller för den den delen men men man finner sina egna tradisoner skoigt en då att man endå är en familj hela livet och man har varandra utan att man lever i hopp.. Så skojigt deta är..

Go jul

Se hela bilden


Jul jul önderbara jul

Snö har det kommigt fantastiskt mycket snö är kommen sparken som gäler nu för hela slanten. Livet är lungt och skönt vi har det så bra nu och familjen är samlad dena vecka så skönt fick ett dygns barnledigt så mysigt att bara ta hand om sig och baka göra julgodis och masa ta hand om sig på alla möjliga vis så förkyld så skönt att bara ha sig själv att fixa med desa dagar.. Men allt går så bra allt är så lungt oftast ute och leker i sagosnön i flera timmar och åker pulka och har skoj med grannens och hans son.. vi har det så mysigt alle hoppa.. Mat familj nära kära allt är så underbart nu.. Snart ett nytt år nya utmaningar ska bli så skoj och jag lever och mår så bra nu.. Alla är så guliga tack underbara familj att ni finns.. Alle hoppa... Go jul på  er..

huhahahha

Allt så klat. Helt sjuk vad det är kalt ute nu..

Sjukis son

Ja så är det med det han är sjukis förkyld och jag är enaningen trötter efter lera anknätter. Men allt blir bättre och bättre.. Men nu har vi ju julov en att jag ej är klar med skolan en då.. Men allt går och vi ska äta julluchen till samenas det blir ju skojigt.. För oss alle hoppas.. Kärleks månaden är ju i fulgång. Ler jag gilar deta..

Idol

Finalen i kväll så spänande man var så spänd föra veckan nu är man endå mera spänd men deta ska bli skoj...
Jag tvättar med i dag man gör ju det med 1 gång i veckan. Nu är Lilly blogg sugen med. Måste ner på byn med.. Inan helgen börjar.. Blir så glad nu är det en julmånad alla är så goa med varandra.. Ha det är så skoj. Men jag har ju ingen internet uppkopling knapt men det fixar dom någon gång ja men när är frågan..

Lucia och sjukis..

En svårt vecka med Lingonvecka nu är det nog med deta ska ta tag i deta med kroppen men måste bara bestäla en tid. I går var det lucia så mysigt Morffar var med han med alla vara så fina så fint mycket folk men vad gör det allt var så perfekt.. I går var moffa på middag Lillen somnade i soffan i flera timmar nu är han genomförkyld så trötter i dag han somnade vid 2,45 i natt vi är möra i dag.. Men jag hoppas deta blir lungare snart inan julen det är mindere en 2 veckor kvar nu.. Tog längtar efter allt...

Mycket funderingar och jul längtar

Rullrån och peppisar det är mycket nu inför julluchen revbenen är inköpta och allt luktar gott åh man ängtar nu efter julen och allt vad den är och man ska köpa dom sista julklapparna med.. Det är mycket fix och masa myss man är så  skoltrötter nu ska bli skönt med att få jullov träffade en barndomsvän som får sitt 3 barn i Jan och flytar till drömhuset i jan med så glad att dom har fot det som har drömt om så långe jag då vad drömmer jag om mera en lung och ro. JA DET ÄR SVÅRT ATT VETA ÅRET HAR VARIGT struligt hoppas det blir ett lungare år år 2010

Dearre

Är så trötter har haft magsjuka nu är nog killen på g är helt slut.. Är så trötter och så årkeslös efter masa måsten...
Jag fick litte avlasning men ej så man hiner vila sig alls... Och sen kommer han hem och blir skjukis.. Men bättre nu en sen närmare jul.. Längtar efter lung och ro nu men det är ju lungt men ej klar med allt en heller... Får se hur vi ska klara deta med allt vad deta inebär..

Nu har jag mera info

Och ser inget negativt med deta nu utan kommer bara att ta dert lungt med allt och se det positiva i allt mera en negativa i allt deta.. Fick många härliga träffar på googel. och det är så skoj att man söker och får så mycket fidback.. Inte alls dumt utan bara mera svar på frågorna..

Jobbiga samtal.

Var i väg en timma på samtal med förskolan deta samtal kom ej som en överaskning med inehål men det sårar och gör mammashjärta mera ledset. Min goa son har aldrig varigt ett dagis barn och det blev bättre med en ny avdelning nu 1 år denare skulle han flyta i gen deta blev till baka till småbarnsavdelningen problemen kom direkt. Och dena höst har jag set min glada kille bara bli mera orolig agresiv och ledsen vare dag.. Men familjen tycker jag överdriver och ser mig själv för mycket i problemen. Men nu fick man svaren att han är orolig i stora grupper och funkar bäst i små och vill ej prata och drar in sig i sit skal deta gör mig ont jag ser och pratar hela tiden med förskolan om deta. Känner mig så maklös vad gör man han har 2 bästa vänner och en ny förskola käner han ingen och här har han sina vänner men 2 av grabbarn håler nog på att föstöra allt med dina agriveterer och flyger på min som han är blå på armarna och lösen i ansiktet hå deta är så svårt. Men våren ska man kämpa med att få han att bli starkare ja vist han är en glad och pig kille som älskar livet men direkt vi kommer in på förskolan nej jag vill gå hem han kommar om killarna är hemma alla dagar han är där jag har försökt med en del saker men nu har jag börjat dra ner på dagarna... Och snart har vi en månadsjullov och jag vet att 4 åringen är kännslig men deta är så jobbigt. För mig skilsmässan har got förväntasfult bra.. För sonen men deta är så tuft 5 fröknar på 20 barn och deta är så jobbigt för mig och fröknarna med men jag lider så mycket att veta att min son ej trivs och är orolig. Men jag försöker nu att bara ta det lungt med allt. Vi ska klara deta med på någe vis.. Men skönt med några lediga dagar.. Nu ska vi bara släpa allt deta och bara få vara till samhans och ha skoj. Planera in för lucia och njuta av att träffa familjen ska bli så skojigt. Sonen är så glad och levande en riktig carmör hela tiden älsaker att vara i centrum men ej på förskolan... Deta ska bli bra men allt tar sin tid har pratat om deta med andra.. Fot bra svar med.. Men bara vi blir 5 så blir det ju att börja med Judon det kan vara bra för självkänslan och blyggheten kanske får sig en mats där med.. Hoppas bara allt blir bra nu... Men alla vet ju om deta och ser ett problem och jag hoppas deta kan bli bra...

RSS 2.0