Helg..

Har ju ingen upkopling så läss att vara utan internet.. Men föddelesdagen och party och allt anat blev ju bra blev så klart 4 dagars säng ligande och nu i helgen har jag börjat bli mäsniska i gen. tror jag har fick bihålsindlamaton så ont i huvudet trode jag aldrig man kunde ha... Men nu är det lungt.. i dag blev det häst och vagn på stan och en ny jacka till POJKEN.. en skönt helg har bara börjat nu är jag så trötter ses då det är möjligt...

presenter ex som jag ha fot.

Ex på saker jag har fot...

Grattis på mig själv i dag

Grattis Mias som fyler 32 år i dag tack för allt... Familj vänner och alla presenter...

Party party

Blev ricktig skojigt och masa drick för mycket för mig som vanligt då men fan man är ju ej ute så ofta om man ska räkna på fingranra desa år är det ju inget att läga i memoarena direkt.. Men det blev kanska så trist ute på själva krogen man var ju som en panelhöna enda till jag kom i på diskot då kom Mias fram som vanligt och fick dansa något som blev en enda stor sesuel grupp kram myssigt allt så inte varge dag man har så många rumpor om kring sig och kroppar som tycker sig mott en utan att man bara njuter av härligheten, snygg kände jag mig och några ricktiga 55 tagare kolade in migmed hul och hår!!! Garv ja då blev man litte skraj. Ja faset i hand var det nog bäst med tjeje festen och vid 00,00 var Mias så trött att hon bara ville sova somnade med kunki dunk i huvudet.. Vid 03,00 vacknade vid 10,00 och dagen blev tröter.


Paradise hotel

Jag har fasnat i gen framför deta... Det är ej mycket att se men det är endå underhålning.. På ett enkelt set ler
gilar vist litte en av killarna med han är nog en sån man jag dras till garv..


Mycket tankar men det är snart skoj i gen

En upp och ner och bergodalbana nu dena vecka har alltid varigt in favvo vecka jag ska fylla år och ha det skoj men för 4 års en blev allt bara pankaka och tragik i livet och deta följer med mig som en mörkskuga år  efter år och är så känslig gråter för ingenting men jag vet att jag har kommigt långt med allt bara på ca 7 månader men en då är det litte tufft dena vecka dena vecka är det 6 år sen jag träffade min stora kärlek som sen gick i från mig och set är som sagt 4 år sen jag fick ta avsked från dig.. Jag har taget semseter från allt nu.. Städar och fixar inför kalas och party något som jag värkligen ser fram i mott ett nytt kapitel ska i väg med en god vän och äta go luche på fin resturang dena vecka börjar nya utmaningar ett sät att komma i från alla gammla saker som har varigt.. Jag har haft en del krav på mig med och vet ej hur jag ska göra med allt. Utan har bara taget det lungt med allt. Och har bestämt mig i dag att jag kommer inte stäla mera krav på mig själv heller utan tar allt lungt och söker upp hjälpen med allt till våren nu är jag så slut och årkar bra ta hand om det jag tycker är skoj varför ska jag ha krav det är ju snart jul och ny år och jag ska bli ett år äldre det är väl vicktigast nu en då.. I mitt hjärta vill jag nog gå genom AF en då med tiden..

???

Känns inge skoj nu. Liver jobigt känner mig kvävd men allt fixar nog sig på någe vis men det är gråt ute och humöret är ej på top i dag har ju så mycket drömmar men ej om jobbe tror jag men vet jag ska väl göra det med men jag trode inte man skulle vara så på men allt går väl en då... Men jag får ta en dag i taget.. Inge mera med det.

Mail

Har bestämt mig för att försöka få in en praktik i gen och ta det litte lungt med allt.. nästa år och minska på studiden.. Ska bli spänade och skoj deta men jag vill mera nu och är mogen att ta nya tag med mig själv år 2010 ska bli mitt år mitt nya liv börjar med allt vad det inebär...

Behöver få skriva av mig i alla fall...

Och det är nu...

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0