Masor av tankar

Men då är du bra att jag bara får skriva av mig om allt som har med livet att göra..

Kärlek!!!

Du är varm du är mjuk du är mitt liv.. Jag fan dig för några år sen och varge dag så växer du mig starkare.. Du är mitt liv.. Min tryghet och kärlek.. Tack för att jag fick lära känna dig..

Men du finns där för alltid du är ju en del av mig..


Rött


Tankar om livet.

Mitt liv är ju så bra nu men jag kommer allid vara oroli känns det som har haft deta gnagande i flera dagar nu blir så fröstrerad av allt deta.. Hoppas det blir bättre vi ska ju ha fest och det ska ju bli skoj. Livet är oretvist för oss alla men man ska pasa på att fina sina egna vägar heller??? Jag skulle ju skriva ett brev men hamnade här i stälet ska skriva har skrivet ett par blir aldrig nöjd, allt är ju så skönt nu jag har det ju bra varför blev då desa tankar i från.. Ja väm vet livet är ju så höra just nu snart är allt bra i gen och snart är jag ej ensamen mera heller har kännt mig ensamen en stund. Fick en fråga ska ni inte planera för nya barn!!! Ja om jag finer en fin och kärleksful man till dena upgigt tänk om det var vi än men vi har ju ett kärleksfult barn i hop.. saknar nog livet litte granna. En då... Vågar ej käna bara..

Deppig

Jan är aldrig min månad och det är inget undantag i år heller.. Utan jag är så trötter och läss på att vara hemma har lappsjuka här.. Blir GALLEN SNART.. Men det lär väl bli bätte.. Snart hoppas på det..


RSS 2.0